Rólunk

Történetünk

A Lufivarázs egy családi vállalkozás. Az ötlet, hogy mivel is foglalkozzunk a saját családi összejöveteleink, illetve gyerekeink születésnapi eseményei alapján születtek. Az egyik születésnapi bulira feldíszítettük otthonunkat lufikkal. A gyerekeink és a vendégek arcára kiült öröm mindennél többet jelentett számunkra így elhatároztuk, hogy komolyabban megismerkedünk ezzel a szakmával és minél több ember arcán szeretnénk látni ezt a fajta boldogságot. Innentől kezdve sok sok munka, tanulás és kísérletezés következett, majd megszületett a Lufivarázs. 

Célunk

Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy egyre többen megismerjenek minket, igénybe vegyék szolgáltatásainkat, s az arcokon az imént említett boldogságot láthassuk.

Nézeteink

Mi egy kis vállalkozás vagyunk, így egy kisvállalkozás szemléletével működünk. Nálunk nagyon fontos, hogy mindenki ugyan azt a minőséget kapja amit elvár. Nem teszünk különbséget kis és nagy munkák közt. Egytől egyik ugyan olyan lelkesedéssel és odaadással készítjük el a díszítéseket és az ajándékokat.

Lépj kapcsolatba velünk

Keress minket bizalommal és kitaláljuk a számodra legmegfelelőbb koncepciót legyen szó dekorról, vagy egyedi ajándékról.