Szolgáltatásiank

Lufi- és egyéb dekorációk

Fedezd fel színes és egyedi lufidekorációinkat, melyek tökéletes kiegészítői bármely eseménynek vagy ünnepségnek. Szakértő csapatunk kézzel válogatott, minőségi anyagokból készített kompozíciókat kínál, legyen szó születésnapról, esküvőről vagy céges rendezvényről. Egyedi igényeket is teljesítünk: ha van egy elképzelésed, mi megvalósítjuk – a hagyományos lufikból álló ívektől kezdve a modern, trendi lufifalakig mindenben a rendelkezésedre állunk.

Ajándék csokor & egyedi ajándékok

Különleges alkalmakra vagy csak mert... ajándék csokraink és egyedi ajándéktárgyaink mindenkit mosolygásra fakasztanak. Személyre szabott ajándékokat kínálunk minden korosztálynak és alkalomra, legyen az évforduló, Valentin-nap vagy baby shower. Kreatív csapatunk a legapróbb részletekig gondoskodik arról, hogy ajándékaid igazán emlékezetesek legyenek. Fedezd fel exkluzív ajándékcsokrainkat, melyeket finom édességekkel, egyedi kézműves termékekkel és virágokkal állítunk össze.

Arcfestés & sminkelés

Varázsoljuk át a gyermekünnepélyeket és családi eseményeket egy kis színes fantáziával! Profi arcfestőink és sminkmestereink készen állnak, hogy lenyűgöző alkotásokkal örvendeztessék meg a kicsiket és nagyokat egyaránt. Biztonságos, bőrbarát anyagokkal dolgozunk, hogy mindenki gondtalanul élvezhesse a szórakozást. Választhatsz klasszikus minták közül vagy kérhetsz teljesen egyedi design-t is – legyen az szuperhős, állatfigura vagy bármi, ami csak eszedbe jut.

Henna festés & csillám tetoválás

Kínáljunk egy csipetnyi különlegességet bármely rendezvényre henna festéssel és csillogó tetoválásokkal. Ez a két non-permanent művészet tökéletes módja annak, hogy egyedi és személyre szabott élményt nyújtsunk vendégeidnek. Legyen szó tradicionális henna mintákról, modern designokról vagy ragyogó csillám tetoválásokról, tapasztalt művészeink gondoskodnak róla, hogy mindenki magával vihessen egy maradandó emléket az eseményről. Biztonságos, természetes alapanyagokkal dolgozunk, így minden korosztály számára ideális választás.